slider-home

WORKSHOP IN VERBINDING

 

Deze workshop (harts)verbinding maken met je hond wordt regelmatig gegeven in rustig een natuurgebied vlakbij Barendrecht.
Duur: 2  uur. Bij deze workshop gaan we een wandeling maken in het natuurgebied..
De honden blijven aan een lange lijn. Wil je graag de wandeling meebeleven maar vindt je hond het lopen met andere honden nog wat lastig dan ben je ook welkom zonder hond. Je kunt bijna alles meedoen. Alleen al door in de natuur te zijn zul je meer verbinding ervaren. Verbinding met jezelf, je hond en de natuur om je heen.

Tipje van de sluier:
We starten de workshop door lekker ergens te gaan zitten (op de grond of op een plastic zak) op een rustige plek in het gras en na een voorstelrondje gaan we starten met een ontspanningsoefening en bodyscan bij jezelf. Even landen en tot rust komen. Na de ontspanningsoefening schrijf je een vraag op met betrekking tot je hond of met betrekking tot jezelf waar je graag antwoord op zou willen hebben tijdens deze workshop.

We gaan een stuk lopen in het bos waarbij je stil bent.
Tijdens het lopen zal ik je in het begin begeleiden om in het hier en nu te zijn.
Wat zie je….. (bomen, vogels, insecten, je hond.)
Wat hoor je…..(de wind, geruis van de bomen, blaffen, geknisper van je voeten op het pad.)
Wat voel je….. (bijvoorbeeld de temperatuur, zon en wind op je huid maar ook wat voel je diep van binnen.)

“Als er stilte is in je hoofd kun je voelen, horen of zien vanuit je hart en je intuïtie”
Na een wandeling zullen we weer ergens gaan zitten op de grond op een rustige plek. Hier zullen we mediteren. In de meditatie ga je Harts verbinding maken met je hond. Ik zal jullie hierbij begeleiden met mijn stem.

Na de meditatie zullen we een nog een stukje in stilte lopen waarbij je intensief je hond gaat observeren. Waar snuffelt je hond aan, waar kijkt hij naar. Ga samen op onderzoek uit. Verplaats je in de belevingswereld van je hond. Daarna zullen we weer ergens gaan zitten en zal ik jullie weer leiden door een prachtige meditatie/visualisatie. Je gaat je vraag stellen aan je hond. Het kan zijn dat je er in je meditatie antwoord op krijgt maar het kan ook pas later zijn.
Na het reflecteren lopen we weer terug naar de auto. Dit kan gezamenlijk maar mag ook individueel als je nog wat tijd nodig hebt voor jezelf.

Je zult tijdens de workshop worden begeleid door mijzelf (Katy).
Ik ben naast dat ik mensen begeleid bij de opvoeding van hun hond ook verbindend coach en energetisch therapeut.

Je investering is Eur 40,-(4 honden (mensen) per groepje)

Klik HIER om te zien wanneer er een workshop in verbinding met je hond start en om je in te schrijven.

Startdata

 

 

©2024 Dogspirit - Barendrecht ( Rotterdam )