slider-home

WANDELINGEN

 

We geven 2 verschillende soorten wandelingen.

 

Sociale wandelingen aangelijnd:
Tijdens de wandeling blijven de honden aan een lange lijn (5 meter). Locatie: verschillende buitengebieden in en rond Barendrecht.
In eerste instantie loopt iedereen op voldoende afstand van elkaar zodat de honden de gelegenheid krijgen om vertrouwen op te bouwen.
Onderweg zullen we kijken of de honden rustig contact met elkaar kunnen maken. We bespreken het gedrag van de honden zodat je zelf gaat herkennen wanneer het wel of niet handig is om de honden fysiek contact te laten maken. Het is niet de bedoeling dat de honden gaan spelen met elkaar maar dat ze leren om rustig samen te wandelen. Sommige honden vinden het helemaal niet fijn om fysiek contact te hebben met andere honden. Dit hoeft dan ook niet. De hond mag zelf aangeven wat hij wil.Onderweg zullen we even gaan zitten voor een ontspanningsoefening, je gaat je hond masseren en we doen een zoekspelletje. Je bent welkom als je hond minimaal 6 maanden oud is.
Maximaal 4 honden per groepje Eur 15,- per wandeling a 45 minuten.

Sociale wandelingen los van de lijn:
Gewoon voor de lol of omdat je meer wilt weten over spelgedrag of voor sociale contacten voor je hond.
Tijdens deze wandelingen zijn de honden los van de lijn (of een 5 meter lijn als je hond niet los kan). We observeren en bespreken het spelgedrag van de honden en grijpen zo nodig in. Je kunt je inschrijven voor deze wandeling maar ik zal vooraf een inschatting te maken of de honden met elkaar matchen en krijgen wat ze nodig hebben tijdens deze wandeling.Bij deze wandeling kunnen daarom alleen honden mee die bij mij bekend zijn. Als jij en je hond nog niet eerder een cursus bij Dogspirit hebben gevolgd of je twijfelt of je hond zo'n wandeling aan kan dan kun je ook starten met 1 of meer aangelijnde sociale wandelingen. Honden vanaf 6 maanden zijn welkom om mee te wandelen. Uiteraard houden we daar rekening mee en zullen we rustpauzes inlassen.
Maximaal 4 honden per groepje Eur 15,- per wandeling a 45 minuten


 Deze wandelingen zullen op verschillende dagen en tijden worden ingepland. Zie bij de startdata wanneer de wandelingen zijn.
Let op er zijn op dit moment 2 verschillende sociale groeps wandelingen dus let goed op voor welke je je inschrijft.

Klik HIER om te zien wanneer er een groepswandeling is en om in te schrijven.

 

 

 

Startdata

 

 

©2024 Dogspirit - Barendrecht ( Rotterdam )