slider-home

PRIVELESSEN

 

Individuele begeleiding voor jou en je hond

Waarom individuele lessen?

  • Als de groepslessen niet passen in je drukke schema zijn privélessen overdag de oplossing.
  • Als je hond/pup prikkelgevoelig of angstig is en een groep (nog) te heftig is.
  • Als je het fijner vindt om persoonlijke aandacht te krijgen voor jou en je hond/pup
  • Als je tegen 1 of 2 specifieke dingen aanloopt waarmee je aan de slag wilt gaan.

 Afspreken van privélessen is alleen mogelijk op maandag, dinsdag en donderdag in de ochtend.

 

Wat zijn de mogelijkheden:

Pakket Pup
V
oor puppen vanaf 8 weken oud. In de privélessen zullen we dezelfde onderwerpen behandelen als bij de puppycursus maar uiteraard afgestemd op wat jij en je pup nodig hebben op dat moment. Ruim voor de eerste les  ontvang je na betaling van het lesgeld een mailtje waarmee je kunt inloggen in jouw persoonlijke leeromgeving waar je de aanvullende theorie kunt vinden voor de lessen.. Bekijk HIER de inhoud van het online leerprogramma.
Je investering is eur 195,- voor 5 privélessen van 30 minuten plus de aanvullende online cursus.
Schrijf je HIER in voor het pakket pup.

Pakket Opstart
Voor honden vanaf 4 maanden en ouder. In de privélessen zullen we dezelfde onderwerpen behandelen als bij de Opstartcursus maar uiteraard afgestemd op wat jij en je hond nodig hebbben op dat moment .Ruim voor de eerste les  ontvang je na betaling van het lesgeld een mailtje waarmee je kunt inloggen in jouw persoonlijke leeromgeving waar je de aanvullende theorie kunt vinden voor de lessen.
Je investering is Eur 160,- voor 4 privélessen van 30 minuten plus de aanvullende online cursus.
 Schrijf je HIER in voor het pakket Opstart.

Losse privelessen
Over het algemeen spreek ik geen losse privéles af. Eenvoudig omdat dat meestal niet zoveel nut heeft. Ik doe niet aan symptoombestrijding en verandering van en inzicht in gedrag van zowel jou als je hond heeft meer tijd nodig dan 1 les. Daarom spreek ik liever meerdere privélessen af voor een optimaal resultaat. Uiteraard is het wel mogelijk om eerst een losse privé af te spreken om te zien of de werkwijze en visie van Dogspirit aansluit bij jouw wensen.
60 minuten Eur 70,-
45 minuten eur 55,-
30 minuten Eur 37,50,-

inschrijven kan door mij een mailtje te sturen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Losse privéles als aanvulling op de groepsles
Als je een groepscursus volgt bij Dogspirit is het mogelijk om een privéles af te spreken om even wat dieper in te gaan op een aandachtspunt waar je tegenaan loopt.
30 minuten Eur 35,-

Pakket van 4 privélessen van 45 minuten 
Omdat het tijd nodig heeft om gewoontegedrag zowel van jouzelf als van je hond te veranderen is het aan te raden om een pakket van 4 lessen af te nemen omdat 1 les waarschijnlijk wel wat nieuwe inzichten zal  brengen maar meestal niet voldoende is om een echte verandering door te voeren. Dit is uiteraard afhankelijk van je hulpvraag. Het is ook mogelijk om een losse privéles af te spreken om te zien of de manier van aanpak aansluit bij jouw wensen. Aan het einde van deze les kun je dan beslissen of je voor het pakket gaat. Nadat we een eerste datum hebben geprikt zul je een vragenformulier via de mail ontvangen. Deze ontvang ik graag ruim voor de eerste afspraak ingevuld van je retour via de mail.
Je investering Eur 210,- (4 x 45 minuten.)
inschrijven kan door mij een mailtje te sturen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 

 P

 

 

Startdata

 

 

©2024 Dogspirit - Barendrecht ( Rotterdam )